Patrick Kraaij

Open Source Web Developer

About me

Mijn naam is Patrick Kraaij en ik ben een Open Source Web Developer. Ik gebruik Open Source software en -technieken om mijn doel te realiseren.

Vaardigheden

In de loop der jaren heb ik mijzelf verschillende programmeertalen, frameworks en CMS-en aangeleerd. Voornamelijk maak ik websites en blink ik uit in de front-end.

Projecten

Ik heb een aantal projecten succesvol afgerond. Sommige projecten alleen, andere in samenwerking met een webdesigner. Om deze projecten te bekijken verwijs ik u door naar mijn portfolio pagina.

Toegankelijkheid

Een website dient toegankelijk te zijn, dit wil onder andere zeggen een duidelijke navigatie, duidelijke indeling van de pagina, goede lettergrootte en een goed contrast. Door de site toegankelijk te maken kunnen mensen met een beperking goed overweg met uw website. Voor een toegankelijke website zijn een aantal richtlijnen opgesteld.

Content Management System

Voor het onderhouden van de website gebruik ik een Content Management System. Er zijn veel CMS-en, meestal gebruik ik Drupal, Joomla! of Wordpress. Per site wordt er gekeken welk CMS het meest geschikt is. Alle CMS-en zijn Open Source en gratis.